Uppsalabo, Minigolfare, Flygplatskontrollant, Sports tok, Skåning

Medaljer

Publicerad 2013-08-25 18:03:34 i Allmänt

Ja det blev ju några medaljer under VM.. Dock fick vi inte med oss något guld.
Herrarna slutade 2:a, ledde hela lag tävlingen tills sista varvet där vi fick en tung start och tappade massa slag och återhämtade oss aldrig.
Damerna slutade 4:a åter igen. Med 2 slag till silver och 1 till brons, kändes det väldigt tungt!!
Lag tävlingen slut, då började det individuella. Marielle låg länge med i toppen på slagtävlingen men slutade tillslut 5:a. Frida tog sig också till slagfinalen och klättrade en placering. Bra jobbat tjejer!!
Fille S och Guffe lyckade få med sig silver och brons. Fille gjorde en sån där grym avslutning som han är så bra på. Gick 23 sista varvet på filten och tog sig ända upp. Sudden mot Achim, tyvärr gick Fille inte segrande ur den striden.
Cupspelet är alltid spännande att följa. Ofta får vi se skrällar, och i år var feta inte heller ett undantag. Evelyn från Österrike som jag aldrig hört talas om tidigare slog ut Bianca i första matchen. Och som många av er vet så gick evelyn och vann hela cupen. Slog mig (Sandra) i en tuff final.