Sandra

Uppsalabo, Minigolfare, Flygplatskontrollant, Sports tok, Skåning

Borta länge....

Publicerad 2010-08-02 03:14:05 i Allmänt

Oj oj oj... nu har man ju varit borta från bloggandet ett tag, behövde lite space från det ett tag. Det har hänt väldigt mkt under den här tiden. Jag flyttade tillbaka till uppsala från solna då Jonas och jag separerade. Det bästa som hänt mitt liv på väldigt länge. Fick lite perspektiv på saker och ting igen. Hittade tillbaka till mitt gamla jag igen. Jag bytte terminal från 5:an till 2:an. Från natt till kvälls schema.

April: Jag fyllde 30, skulle flyga ner till Malmö och fira min stora dag. Men Askmolnet på Island gjorde att jag inte kunde flyga ner, så jag fick fixa en plan B. Men ner kom jag i allafall. Jag var nere i 4 dagar. Under den tiden festade jag och träffade släkt och vänner. Sen var det bara att komma tillbaka till vardagen igen.
 

Pappa och jag

Maj: Jag var nere i Italien och spelade nationscupen. Det gick ju sådär, men det var ju bara början av säsongen. Men den resan var en rolig resa med massor av skratt. Det var jag, Maria, John och Filip som åkte ner och representerade Sverige. Svåra banor på betongen, men vi ska nog lyckas hitta bra spel där till EM. 
 
Juli: Obs tävling i skoghall stod på schemat. Jag och Emma Löf åkte ner tillsammans och bodde på vandrahemmet som nästan alla bor på som spelar den tävlingen. Tävlingen började ju ganska bra, men med förlite träning så tappade jag 10 slag på dom 2 sista varven och förlorade med 1 slag till Maria. Men med beslutsamhet åkte jag hem och tänkte att SM skulle jag vara redo för. SM nämade sig och på fredagen var det tänkt att jag skulle åka och träna i Sthlm själv. Men en migrän satte stopp för det, men följande dagar så åkte jag och Anders och tränade. Det var den varmaste Sm jag varit med om. 30 grader dagligen i 8 dagar i sträck. Tävlingen startade och jag kände mig redo. Jag började tävlingen väldigt bra och ledde med 1 slag till Eva. Följande dagar så var det väldigt jämt mellan oss. Dom andra hade börjat tappa mark mot oss så det stod mellan mig och Eva om vem som skulle vinna Guldet. Men sista dagen visade jag styrka på mitt självförtroende och lyckades hålla undan och vinna med 6 slag. Det första kombi guldet och det kändes väldigt skönt!!

Efter ett roligt SM så åkte jag, Malena, Matilda och Mia ner till Ullared och shoppade loss!! Men den resan är ett minne för livet.

1. Matilda höll på att köra över Mias fot innan vi ens hann lämna Uppsala.
2. Jag ville inte köra för grönt utan satt och tänkte på annat
3. GPS:en ville inte att vi skulle åka till Ullared och körde oss in till Okome istället.
4. Vi hade ingen stuga när vi kom fram tillslut.
5. Vi fick bo på ett vandrahem precis brevid en kyrkogård.
6. En tjej gick in på kyrkogården kl 12 på natten iklädd i svart sexig klänning och högklackat. VAD FAN GJORDE HON DÄR??
7. Jag blir bländad av Matildas mobil mitt inatten.
8. Matilda får klättra in genom fönstret för att hämta nyckeln så vi kom in. 

Detta var bara ett utdrag av vad som hände...


Ett händelserikt år änså länge... hoppas på fler roligheter under dom kommande månaderna...

SIMMA LUGNT!!

Om

Min profilbild

Sandra

Är en tjej som jobbar på arlanda. Gillar sport, spelar själv minigolf. Gillar när det händer saker, blir annars rastlös. Men kan även sitta hemma och titta på film en regning söndag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela