Sandra

Uppsalabo, Minigolfare, Flygplatskontrollant, Sports tok, Skåning

Oj oj oj oj oj

Publicerad 2009-03-24 23:00:26 i Allmänt

Nu har jag varit dålig på att skriva i bloggen!! Vad har jag hittat på under dessa dagar?? Jag har varit ledig 9 dagar och målat klart alla skåpsluckor.Dom är riktigt fina nu. Så det ser lite bättre ut i köket nu:)

 

Melodifestivalen gick ju sen på helgen där... såg den med Erik, pierre, michaela, Karro, Teemu. Det var kul... men väldigt förvånad att Malena vann den. Men det var på tiden att lite ny musikstil vinner det. alltid samma typ av låt som vinner. 

Sen har jag bara jobbat....inget nytt fdär inte, förutom att jag fick chansen att åka med en skyddsvakt under natten och kolla lite vad dom sysslar med. Riktigt kul faktiskt.

 

Nu till helgen blir det tjejfemman!! Det ska bli skoj, men det är en lång resa tyvärr... ända ner till Vinslöv. Men det ska nog gå bra... ni får hålla tummarna!! 

Nu ska jag försöka sova.. men jag lovar att komma med lite bilder från tjejfemman!! 

 

Simma lugnt!!

Torsdag!

Publicerad 2009-03-12 18:57:41 i Allmänt

Idag är det torsdag och idag har jag varit på siba med jonas och hämtat hans PS3. Han lämnade in den på lagning, men dom kunde inte laga den så han fick en helt ny istället. Den är snygg:) I trappen där vi bor satt det en "annons". Det var en kille som ville ha en 1:a i detta område. Så jonas tog numret för jonas och jag har velat ha större. En 1:a på 2 personer är lite trångt, men det går. Så jonas ringde upp honom sen när han var på jobbet. det visade sig att han bor i trappen brevid och har en 2:A som han inte vill ha. Perfekt ju!! Så på tisdag ska jonas och jag dit och kolla på hans lägenhet. Tänka om det funkar... perfekt ju!

 

Jag gick ner till ica och handlade lite, bla kakao för jag vart sugen på kladdkaka. Så nu står den och väntar på att bli sval så jag kan äta lite. Mmmm.... jag har typ bakat hela veckan. Har väl fått bakmani denna vecka. Päronkaka x2, kladdkaka, vi får väl se i helgen hur många kakor till jag lyckas göra.

 

Efter det att jag fick veta att vi skulle kolla lägenhet på tisdag var jag ju tvungen att sätta fart lite med målandet, för killen i 2:an kommer ju kolla våran. Då måste ju alla skåp vara klara. Så efter bakandet målade jag skåp igen...

 

Måste ju berätta om igår lite grann, satt och sträck kollade criminal minds samtidigt som jag sprang ner och upp till tvättstugan. Mitt råd till er: GÖR ALDRIG DETTA. man blev ju helt nojig och kollade efter sig hela tiden... FY!!

 

Målardag!

Publicerad 2009-03-10 18:13:48 i Allmänt

Idag har jag målat klart 2 st skåpsluckor. Dom blev betydligt finare nu. Men det ska ta sån tid för dom att torka. Och att man dessutom måste måla dom 2 gånger. Tar ju en hel dag:) 

 

Men jag har gett mig fan på att dom ska bli klara denna vecka. Jag har 4 st kvar att måla. Men som sagt jag är ledig ett antal dagar till så det ska inte vara några problem alls. Vad händer annars i veckan... jo i morgon ska jag tvätta och fortsätta måla. Vill ju få klart dom tills jag börjar jobba igen. Sen är det skåpen och lådorna som ska målas också. Men dom får vänta ett tag. Sen är det tänkt att jag ska måla väggarna också i köket. Tänkte göra en liten minirenovering. Just nu är väggarna målade i en blå fondvägg och sen aprikos på dom andra väggarna. Inte min smak precis. Får se vad det blir för färger. Men snyggare än det som är nu kan jag ju konstantera. 

 

På lördag är det ju final i melodifestivalen och änså länge får jag sitta hemma själv och kolla på den. Alla ska på andra håll. Trist men sant, så är det när man flyttat till stockholm och man inte har så många vänner här. Men det får gå. Om det är någon som vill ha extra sällskap är det bara att höra av sig..:)

Nu ska jag göra lite mat.. hörs senare

 

Tidig morgon!!

Publicerad 2009-03-10 10:26:40 i Allmänt

Idag har jag varit uppe sen kl 7, jag kunde inte sova längre. Så då gick jag upp och började laga en kaka. Päronkaka, så himla god. Eftersom jag inte hade gjort den kakan i denna ugn så tog det lite extratid att få kakan klar. Först var jag lite orolig att jag hade glömt något, för den ville aldrig bli klar. Men det blev den, och god!!

 

Sen städade jag lite i hallen. För det ser inte så fint ut där. Efter det fick jag rycket att äntligen måla skåpsluckorna. Så nu ligger 2 st på tork och väntar på att måla en 2:a gång. Innan var dom blå/vit spräckliga, nu ska dom bli hel vita. Det är såna där gamla skåpsluckor som man skjuter på. (Drar dom åt sidan)

 

Vad mer ska jag hitta på idag. Jag ska träffa en kompis på stan och äta mat. Jag ska städa klart och dammsuga i hela lägenheten.  

 

2 st!!

Publicerad 2009-03-10 02:27:41 i Allmänt

Just nu har jag 2 st bloggar för att den första jag skapade har blivit så krångligt att logga in på. Den har inte kvar mitt lösenord ord och det ska vara nått google-konto och grejer. Men nu tröttnade jag på att skapa nytt lösenord varje gång jag ska loga in så då skapade jag denna bloggen istället. Hoppas det fungerar bättre:)

Vad har då hänt sen senast?

Jag har flyttat in till jonas nu, så nu har jag blivit en 08:a bo. Trivs väldigt bra med det!!

Jag är just nu ledig 8 dagar till, jag har redan varit ledig 1 dag så totalt blir det 9 dagar jag är ledig tills jag måste jobba igen. Det är väldigt skönt. Kunna slappa och ta det lugnt. Göra massa saker som man vill utan att stressa. 

 

Om

Min profilbild

Sandra

Är en tjej som jobbar på arlanda. Gillar sport, spelar själv minigolf. Gillar när det händer saker, blir annars rastlös. Men kan även sitta hemma och titta på film en regning söndag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela