Sandra

Uppsalabo, Minigolfare, Flygplatskontrollant, Sports tok, Skåning

Semestern!!

Publicerad 2009-08-26 14:52:55 i Allmänt

Vi åkte den 15e augusti till Kreta. Det var jag jonas och jocke som for i väg. Mycket trevlig och välbehövlig semester.  Här kommer bilder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länge sen

Publicerad 2009-08-23 13:13:09 i Allmänt

Nu var det ett tag sedan jag skrev nått här. Det kan bero på lathet och det faktum att min dator är inlämnad igen. Jag blir så trött på den... Nu vill jag ha en ny tillbaka. Vad har hänt sen SM då?? Jo, jag missade finalen och blev 7:a. Jag är rätt nöjd ändå. Jag har aldrig sett mig själv som en riktig elitspelare på filt. Kom hem igen på söndagen med mycket om och men. När jag kom till tågstationen så ser jag att det står att mitt tåg är inställt, jag tänkte va fan. Så paniken börjar ju sprida sig i min kropp, det enda jag kunde tänka var att jag ville hem. Så ser jag en massa bussar som står utanför stationen, så jag frågar busschauffören om bussen ska till stockholm då, men det skulle den inte men däremot är det ersättningsbussar som går till skövde då...Så jag frågar då hur jag kommer från skövde sen till stockholm, men det hade dom ingen aning om. Så jag ringer Katrin och frågar om hon kan ringa sj trafikcenter och fråga. Så hon gör det medans jag sitter på en buss på väg till skövde utan att veta om jag kommer hem till stockholm den kvällen. Efter en stund ringer Katrin upp mig och säger att det kommer gå ett tåg från skövde som vi ska med. Gud så lättad jag blev. Men det blev lite försening på det tåget. 

 

Måndag morgon var det dags för en läkarundersökning vilket resulterade i en sjukskrivning på 1 vecka.Nya mediciner och hopp om att min mage ska bli bättre. Inte så kul då, men hoppet fanns där. Men icke... efter 5 dagar så har inget hjälpt, så det blir en högre dos av medicinen. Men det blir en fortsatt sjuksrivning, vilket jag inte är så himla nöjd med. Men vad ska man göra?? man får lyda doktorn :) 

 

Under denna tid som jag var sjukskriven så fyllde jonas år. Och det blev ett litet kalas här hemma för jonas. Pappa, karin, marta, och jonas farmor och farfar var här. Mycket trevligt får jag säga. 

 

Det som stod näst på tur var resan till kreta. Det var en härligt resa. Kom hem i morse från den resan. Men jag tänker skriva om den senare idag eller i morgon. Lägga in bildern från digitalkameran och så. Men först måste jag lägga in dom i datorn. 

 

SImma Lugnt!!

Om

Min profilbild

Sandra

Är en tjej som jobbar på arlanda. Gillar sport, spelar själv minigolf. Gillar när det händer saker, blir annars rastlös. Men kan även sitta hemma och titta på film en regning söndag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela