Sandra

Uppsalabo, Minigolfare, Flygplatskontrollant, Sports tok, Skåning

Hösten!!

Publicerad 2009-11-02 01:01:58 i Allmänt

Hösten har varit här nu fast jag missade den nån vecka. Var nere i Liechtenstein och spelade Europa Cupen. Det var en händelserik resa. Med bagageövervikt, skador och kämpar glöd och en rolig fest!! Skador. ja. Jag stukade min fot på invigningen i en trappa. Hade jävligt ont, fick uppsöka sjukhus, och fick där bandage, smärtstillande och ett par krykor! Dagen efter var det besök hos en specialist för att se så att inget annat hade hänt med min fot. Det var det inte, men jag fick ett "recept" på ett fotstöd som vi skulle åka och inhandla i en specialaffär. Och nu efter 4 veckor är det fortfarande svullet och jag kan inte gå snabbt eller ta några löpsteg. Så jag funderar på att uppsöka läkare här i Sverige nu. Här kommer en bild på min fot hur den såg ut ett par dagar efter olyckan.



Som sagt, det ser hemskt ut.
Jag har jobbat hela vecka och nu är det en veckas ledighet som står på schemat! På tisdag ska jag åka till Uppsala och träffa en vän och fika lite och så. På torsdag ska jag tvätta och på lördag åker jag till Bosön för landslagsläger.

Det var allt för denna gång.

Simma Lugnt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Är en tjej som jobbar på arlanda. Gillar sport, spelar själv minigolf. Gillar när det händer saker, blir annars rastlös. Men kan även sitta hemma och titta på film en regning söndag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela