Sandra

Uppsalabo, Minigolfare, Flygplatskontrollant, Sports tok, Skåning

Började ju bra idag... VM 2011

Publicerad 2011-08-16 21:01:31 i Allmänt

Ja idag började dagen med att försova sig 2h, vaknade 9.39 när klockan egentligen skulle ringa 7.30. Så då fick jag snabbt hoppa in i duchen för att snabba mig ner för att möta upp Eva på banan. Men efter 10 min skickar Eva sms att hon ska göra några ärenden innan hon kom ner så hon skulle vara där till 11.. vilken tur tänkte jag.. slapp jag stressa :=)
Brlev mkt träning på betongen idag igen. Känns som om det gäller att passa på nu innan alla länder kommer och det blir mycket folk på anläggningen.
Idag höll Schweizarna sig bara inne på EB:n. Tyskarna testar alla möjliga varianter på betongen och EB:n.. men jag vet inte om det är så mycket bättre än det spel vi har.
Några varv på betong blev det dock allt. Men det går såga ner resultaten lite till tror jag med att inte slå 3:or :D
Imorgon är det kanske lite EB spel som gäller, vi får se var de flesta håller till imorgon.. hatar att köa :D
Simma lugnt!!

VM 2011!

Publicerad 2011-08-15 21:10:27 i Allmänt

Jag tänkte att jag skulle uppdatera lite om hur det går på träningen och hur roligt vi kommer ha i laget som kommer spela här.
Då var det dags för förberedelser för Vm. Har varit och tränat hela helgen. Har varit lite jobbigt då det varit väldigt mycket allmänhet på betongen. Men det har blivit mer träning på EB:n som visade att det behövdes. Inte bara betongspelet som behövs slipas.
Idag har jag hittat rätta lägg och spel för bana 4 på betongen. Som alla vet så gillar jag inte den banan alls, men kanske med denna dessäng kan fröken Bengtson känna sig nöjd :)
Imorgon ska jag träna lite mer betong hade jag tänkt, hitta bra märken som syns i alla väder förhoppningsvis.. insåg idag när det hade regnat att alla märken inte syntes så bra. Men det får vi göra nått åt imorgon.
Är det nått ni undrar så är det bara att lägga in en kommentar så kan jag svara på det!!
Simma Lugnt!!

Om

Min profilbild

Sandra

Är en tjej som jobbar på arlanda. Gillar sport, spelar själv minigolf. Gillar när det händer saker, blir annars rastlös. Men kan även sitta hemma och titta på film en regning söndag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela