Sandra

Uppsalabo, Minigolfare, Flygplatskontrollant, Sports tok, Skåning

Flytt

Publicerad 2009-05-14 22:29:04 i Allmänt

Jaha, då var det klart med att fixa större lägenhet för oss. Det blir en tvåa i samma hus som vi bor i nu fast en trappa till vänster eller höger, beror på vilken sida av huset du står på. Så nu har det bara varit packning som gäller.. Flyttar på måndag. Är dock ledig på söndag så vi hinner göra mycket då. För vi båda jobbar hela denna vecka.

Fast just nu sitter jag i min soffa för jag har haft migrän både igår och lite idag när jag vaknade. Men i morgon ska jag jobba.  

Just nu sitter jag och tittar på Eurovision Song Contes Semifinal nr 2. Man har ju helt klart hört bättre låtar få jag då säga. Och som vanligt så är det såna här konstiga och underliga bidrag att man ibland undrar om detta är det bästa dom hade. Då får man faktiskt beklaga lite. Malena Ernman gick ju vidare från Semifinal 1, då blev jag faktiskt lite glad.
Danmarks bidrag låter lite som boyzone, men det kan ha att göra med att Ronan Keating haft ett litet finger med i den låtproduktionen. Så om man blundade och lyssnade på låten kunde det varit boyzone som sjungit.


Om

Min profilbild

Sandra

Är en tjej som jobbar på arlanda. Gillar sport, spelar själv minigolf. Gillar när det händer saker, blir annars rastlös. Men kan även sitta hemma och titta på film en regning söndag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela