Sandra

Uppsalabo, Minigolfare, Flygplatskontrollant, Sports tok, Skåning

Födelsedag vecka!!

Publicerad 2009-04-28 00:19:00 i Allmänt

Hur kan man ha en födelsedag vecka?? Jo, man firar den nästan hela veckan....
i fredags var jag, jonas, Millan och jocke ute och åt på Texas Long horn i sundbyberg. Det var egentligen meningen att vi skulle gå till Bishops arms, men dom planerade detta bytet och det var ett jätte trevligt byte. Vi satt där från kl 19.30 till typ 22. Sen gick vi till ett ställe som heter Gustos. Där gjorde dom sjukt goda drinkar, Där satt vi tills dom stängde och full blev jag, men det var ju meningen. Vi hade så jävla kul. Det var en kul och bra födelsedags middag med vännerna.

I lördags blev det en shopping runda i sthlm med Millan. Först åkte vi till västemalmsgallerian.. där blev det ett par skor, och lite kläder. Sen åkte vi in till gallerian i stan. Där blev det mer grejer. Det jag handlade var:
Vita sommarskor
2 Linnebyxor
Blårandig sommar blus
Ett rutigt linne
Vit behå
Trosor
En kofta
Strumpor
På kvällen blev det grillning i Hagaparken. Det var gott, men det var svårt att få igång den ena grillen vi hade köpt. Det tog ett tag men det gick, vi gav oss inte. Det som hamnade på grillen var Karré och revben. Så jävla gott. Och så klart potatissallad. Efter grillningen och när det började bli lite kallt åkte vi hem till Stefan. Jag, jonas, Millan och jocke. Där blev det TP. Vi delade in lagen i tjejer mot killar. Killarna vann med ett hårsmån. En fråga ifrån var vi. Alla hade fått tårtbitarna med nu gällde det att komma ner i mitten och svara på en fråga. Tyvärr så vann killarna. Men men, vi var glada ändå. Sen blev det nått spel som jag tror hette Assissation. Det gällde att "döda" varandra. Jag blev tvåa.

I söndags var det dags för familje middag. Vi hade bokat bord på Svenssons taverna. Dom som kom var Jonas pappa och två systrar och jonas pappas fru Karin. Sen även Julias (systern) pojkvän Andreas. Det var jätte trevligt. Jag åt laxen som var enormt god, och sen åt jag rocky road till efterätt. MUMS!!! Sen lämnade jag och jonas av julia och andreas hemma hos julia och vi satt där och pratade i nån timme innan vi åkte hem.

Datalagning!

Publicerad 2009-04-23 22:15:04 i Allmänt

Jaha, då har man äntligen fått tillbaka min dator. Den var först inlämnad för bluescreen och lite annat. Fick tillbaka den men nu kunde jag inte göra något på datorn alls. Så det var bara att åka tillbaka med datorn igen. Typiskt. Så jag fick tillbaka den helt tom den här gången. All musik och alla bilder var borta. Men det gör inget, bara min dator fungerar igen så är jag nöjd.

Under tiden som min dator har varit borta har jag hunnit med att spela lite tävlingar. Först var det tjejfemman. Den tävlingen var en bra träning inför kommande tävlingar. Jag spelade hyfsat, fick väl 36.6 i snitt. Den tävlingen är alltid kul att spela. Träffa alla knasiga skåningar och skratta lite. Sen hade vi själva askul utanför banan också. Rosie och Emma är fan inte kloka :) Så kul som jag hade den helgen var fan evigheter sen. Så mkt skratt och så mycket knasigheter.

Sen var det dags att jobba lite också. Men det är inget kul att skriva om så det skiter jag i.

NM, Nordiska Mästerskapen, Det stod på schemat inför påsken. Vi åkte onsdags kväll med båten. Kom fram till Tammefors runt 10 på torsdags morgonen. Sen var det träning fram till 15. Men vad säger man om att åka iväg med ett gäng minigolfafre runt om i sverige. Det kan ju bara sluta på ett sätt, JÄVLIGT kul. Jag menar, Larsen:) han höjer ju stämningen ganska fort. Fast inte bara han, det fanns faktiskt ett helt gäng:)
Hur gick tävlingen då? Jo, vi vann alla lagtävlingar och vi vann en hel del individuella medaljer också. För min del så gick det inte så bra, Men det var väldigt kul att vara där.

Väl hemma så kändes det som om jag behövde 1 veckas semester... men det fick man inte... det var bara att börja jobba igen. Nu är jag inne på min lediga vecka och har gjort väldigt roliga saker. Jag har fixat mina naglar. jag har träffat staffan och umgåtts med honom. I morgon ska jag ut och festa med Millan och Jocke och så klar jonas. På lördag är det ev en inflyttningsfest som jag ska gå på. På söndag ska vi gå ut och äta med jonas familj på Svenssons taverna.

Nej, nu får det räcka för idag....


Simma Lugnt!!

Om

Min profilbild

Sandra

Är en tjej som jobbar på arlanda. Gillar sport, spelar själv minigolf. Gillar när det händer saker, blir annars rastlös. Men kan även sitta hemma och titta på film en regning söndag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela