Sandra

Uppsalabo, Minigolfare, Flygplatskontrollant, Sports tok, Skåning

Regn regn regn!!

Publicerad 2009-07-10 22:12:58 i Allmänt

Steg upp kl 8.15 idag, under natten så hade jag en katt som sov vid mina fötter men den fick flytta sig ner på golvet 2 gånger, för jag behövde vända mig. Sen kom inte den katten upp nån mer. Vi for iväg till Kungälv runt 9.45. Det enda man såg på hela den vägen dit var regn regn regn. Så vi hade väl inte så stor förhoppningar om att träna. Men vi hoppades på att det skulle avta lite så man kunde åtminstonde komma runt filten. Men icke!!

Så där satt vi och spelade "Chicago" istället.. Jag vann några gånger =)

När klockan var runt 13 åkte vi inte till stan i kungälv och letade lunchställe. Vi hittade ett jätte bra ställe som hade dagens lunch för 69:- Det var en buffe med 3 varmrätt plus tacos och en salladsbuffe. Helt perfekt ställe!! Vi alla blev mätta så vi nästan rullade tillbaka till bilen.

Tyvärr blev det inget minigolfande, det fick bli lite mer kortspel när vi kom tillbaka.... kl 15 gav vi upp. Vi åkte tillbaka till Uddevalla. Nu är kl 22.10 och det har fortfarande inte slutat regna. Jag hoppas på bättre väder i morgon så man kommer runt filten i allafall. 

Nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla lite på tv....

Simma lugnt!!

Tårta!!

Publicerad 2009-07-09 17:51:27 i Allmänt

Efter midsommar så var det lite uppe håll med spelandet. På schemat däremot stod Jonas pappa och hans frus bröllopsdag. Syskonen hade bestämt att det skulle göra en tre rätters middag för paret. Jonas och jag skulle då stå för förrätten, men eftersom jag inte skulle kunna närvara så gjord jag efterrätten. Jag gjorde en tårta med jordgubbar.




Jag fick en väldigt bra feedback på den iallafall.. Att det ska bli en tradition varje år att jag ska baka denna tårta. Jag hade mosat jordgubbar och blandat lite grädde i och lagt som första lagret. Sen tog jag krossad annans och grädde på andra lagret. Den blev tydligen väldigt uppskattad. Hela tårtan blev uppäten.

Ja, eftersom jag inte kunde vara på deras bröllopsdag så var det så att jag åkte till Jönköping för att spela deras OBS tävling. Vilket dock inte gick så bra. Första dagen på fredagen jag tränade så glömde jag att smörja in mig med solkräm så jag brände mig ordentligt på axlarna.




Det gjorde ganska ont att sova sen på natten. Jag vred och vred mig hela natten. Hittade inget skönt lägge att ligga på. Men dagen efter så smörjde jag in mig plus att min t-shirt kom på ganska snabbt. För att skydda kroppen mot brännskador =)

Nu sitter jag på tåget på väg mot Uddevalla, ska bo där under SM, hos Katrin och Daniel. Det är ganska så långtråkigt att åka tåg. Men bara man har son dator med sig så löser sig allt.

Uppdaterar er under uddevalla vistelsen....

Simma Lugnt!!

Om

Min profilbild

Sandra

Är en tjej som jobbar på arlanda. Gillar sport, spelar själv minigolf. Gillar när det händer saker, blir annars rastlös. Men kan även sitta hemma och titta på film en regning söndag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela