Sandra

Uppsalabo, Minigolfare, Flygplatskontrollant, Sports tok, Skåning

Midsommar!

Publicerad 2009-06-20 17:43:54 i Allmänt

Planerna för midsommar var att vara hemma och ta det lugnt för mig själv. Fixa och dona lite i lägenheten. Men så blev inte fallet. När jag var inne på facebook så började jag prata lite med Malin. Hon bjöd in mig på midsommar fest hemma hos henne i Vellingby. Så efter fotbollen gjorde jag mig i ordning för fest i vellingby med Malin, Erik och Teemu. Det var i allafall dom jag kände från början.
På festen var det hennes två inneboende och en pojkvän som också var där. Till mat fick vi potatis, sill, lax, sillsallad och lite kött. Det var supersmarrigt!! Bra gjort kockar!!

Efter maten blev det buzz dags!! Vi blev uppdelade i lag. Jag och Tiek blev ihop lottade... som vanligt gick det inte så bra. Vi spelade 3 olika buzz spel. Musik quiz, hollywood quiz och vanliga quizet. Vi kom sist på alla tre... vi är väldigt dåliga:) men roligt hade vi i allafall. När vi var trötta på buzz blev det lite action i singstar!! Man kan väl säga att några är bra på att sjunga och andra inte!! Eller vad säger Erik och Tiek?? Det lät inte för bra när ni sjöng MCHammers Can't touch this.... men roligt hade vi i.

Runt 1 tiden begav vi oss hem, det var en rolig och trevlig kväll!! Så roligt har jag inte haft på länge... betydligt bättre än att sitta hemma och fixa i lägenheten.

Idag är jag lite trött och sliten, så det blir en lugn dag med House på schemat!

CIAO!

Nya lägenheten!!

Publicerad 2009-06-19 16:08:31 i Allmänt

Ja ha, då var det lite dags för uppdatering!! Vi har bott i vår lägenhet i 1 månad nu. Vi trivs jätte bra, har ett sovrum nu. Det är så underbart. Men nu är det lite renovering på gång!! Vardagsrummet är klart... ska ta lite bilder sen och lägga in. Det är gråa väggar.
I sovrummet är det randiga tapeter som vi ska måla över. Färg är inte klart än, hämtade färgprover idag på järnia. Det blev 15 olika färger som jag tyckte kunde passa. Men det är inte bara jag som ska bestämma. Jonas får ha en röst han med:)

Sen i hallen kommer vi tapetsera om för det går inte att måla på dom tapeterna  för det är mönster som står ut och att det dessutom är två olika tapeter, en uppe och en nere... SKITFULLT... men det ska vi nog ordna. Jonas mamma och sambo är väldigt duktiga på det så jag ska be dom om lite hjälp. Jag är inne på en tapet i den lilla hallen och sen en matchande tapet i den långa korridoren/hallen. Kanske mönstrad färg i hallen och sen enfärgad i korridoren.

I köket kommer jag måla ny färg övanför panelen. Just nu är det aprikosfärgat. Men jag är inte så förtjust i den färgen just nu. Så vi får se vad det blir för färg där.

Men det är våra planer, eller rättaresagt mina planer men jonas håller med. Fräscha upp lägenheten till vår egen stil.

Under den här tiden så har jag hunnit spela lite tävlingar också. Sundbybergs filt tävling. Blev 5:a i b-klassen på 35-38. Helt okej och nöjd utomhusdebut det här året. Sen för 2 helger sen var det elittest i uppsala på EB... 4 kval varv på lördagen. Sen cup på söndagen för dom 32 bästa. Jag spelade inte så jätte dåligt, men jag hade en bana som jag hade stora problem med. Kanonen, har fått stora problem med den sen NM. Men jag lyckades ta mig till cupen i allafall. i första mötet fick jag Mickael Ohlden. Det var ganska jämt hela vägen. Micke ledde med 3-1 när det var 3 banor kvar. Han missade blixten, jag satte den. 3-2, sen var det dags för fönstret, han missade den jag satte den. 3-3, och nu var det bara snäckan kvar och den satte vi båda. Så vi fick fortsätta... liggande konor, båda spikade. Salto micke missa och jag satte den.. vann alltså första matchen. I nästa match fick jag Marcus Larsson som motståndare. En grymt bra spelare, så jag tänkte att jag skulle i allafall ge han en match. Men hör och häpna.. jag vann!! Helt sjukt, så jag var i kvartsfinal mot en kille från olofström. Tyvärr gjorde jag massor av misstag och var inte nära att vinna. Men sjukt nöjd.
Fick pris 5-8:e plats.

Beställde nya gummin från nifo för mitt blåa gummi som satt på klubban ville inte färsta som jag ville..det var gammalt och väldigt böjt. Så fick jag den bistra nyheten att nifo inte har några blåa gummin kvar. Så då var det bara att  köpa svarta och börja träna med det då. Så i onsdags på sumpans kvällstävling var det debut för det svarta gummit som inte suttit på min klubba på 8 år, minst!! Men jag gjorde faktiskt bra ifrån mig av bara 1 timmes träning. 34,33.

Nästa tävling är jönköpings OBS tävling! Det ska bli kul att spela. Hoppas jag kan göra bra ifrån mig bara. Men det tror jag att det ska gå. Jag är mer tränad denna säsongen hittils än vad jag var förra året. Jag är så himla motiverad av att spela i år.

Nu ska jag kolla fotbollen..... HEJA SVERIGE!!!

Om

Min profilbild

Sandra

Är en tjej som jobbar på arlanda. Gillar sport, spelar själv minigolf. Gillar när det händer saker, blir annars rastlös. Men kan även sitta hemma och titta på film en regning söndag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela